it's my drawing ;)



gua baru belajar melukis ni. kebanyakan doodler lukis pakai photoshop, but gua failed. gua tak berapa mesra photoshop. gua lebih suka guna paint tool sai. sebab lebih mudah nak belajau. hehe. gua just wat ni mase gua bosan -bosan je. puji bole ( bajet ) kutuk jangan tau , dosa owkey. ;p


oyeah ni la gua di waktu kebosanan. menghadap laptop adalah hobi gua. gua suke menconteng jugak, nak tengok lagi hasil contengan gua? lu klik la link kat bawah ni ok. apehal aku dok gua gua ni. err~


Wearing ur hoodie make me feel special


Aku dan chocolate


Freebies doodle muslimah

p/s : gua budak baru belajar, huu~ freebies akan di update. please dont ripping doodle gua atleast its stated as freebies. thank you ;)

3 comments

Tuesday, May 01, 2012 5:13:00 PM

Hi, sudi tk jadi sponsor utk giveaway sy? Sponsor doodle pun jd ;) *Klu sudi tell me at cbox.

Tuesday, May 15, 2012 2:51:00 PM

Hi...sudi jadi sponsor untuk GA darwish ?
kalau sudi inform darwish di Cbox

Wednesday, June 13, 2012 2:16:00 PM

wahhh ramainya mntak jadi sponsor..curlass gitu

Post a Comment