LOVE IS NOT A REASON TO TOLERATE DISRESPECT



Perempuan, 

Selagi dia boleh sabar, dia sabar,

Selagi dia mampu memaafkan, dia akan maafkan,

Walau luka macam mana pun dia,

Walau berdarah macam mana pun dia,

alone, beauty, blue, dark, girl
But when,

The truth was no longer on the menu,

And love was no longer being serve,

This is why i left the table,

I had rather eat alone.




Many people y tend to keep their "real face".

U know what, dont worry baby,  semua tu, satu persatu Dia akan tunjuk.

Satu demi satu.


Walau gaduh macam mana sekali pun, walau marah macam mana sekalipun, 
tolong jangan sampai hilang respect. 
Dont ever do that to someone u love just because of ur temporary emotion.



"aku kau"


"sial"


"bodoh"


"celaka"


"bangang"



nooo...


Is that how u treat someone important in your life?


Sorry, 


But I can't tolerate with that words, with that behaviour. 


And one more things, someone who keep accusing their partner for having another "lover" 
, is actually dia y buat. Sebab  tu dia rasa insecure :)


A female that stays down for you after u've lied, 
cheated and disrespected her over and over again is not loyal. 
SHE'S WEAK.


Unfortunately, I'm not weak. 


Peluang y dah diberi tu dah habis. Tamat tempoh.


Your negativity, ruin life.


And I hope u happy for that. :)








Relationships are like homes,
You only stay in them if u feel safe in them


redha



dah lama sangat tak menulis kat sini
hadap emosi sendiri
job was good sampai br1m pn xlayak gaji melebih kata nya haha 
but its really tiring
bila balik kerja nak rehat nak tenang
itu sahaja

tak idamkan hidup senang cukup dengan hanya tenang
tapi bila dah nama nya "taqdir"
rela atau tidak
bersedia atau tidak
tetap ia nya akan berlaku

when you hurt people,
they begin to love you less
THAT'S WHAT CARELESS  WORDS DO

but sometime aku jadi terikut ucap kata-kata y sama
so maybe the love begin less for each other?

bukan mahu yang sempurna
cukup dengan hanya yang sanggup susah senang sama
bila hujan, hujan sama sama
yang bila marah nya, dia tak menghina, dia menjaga 


seseorang yang sanggup berubah dan perbaiki diri sama sama.
cari redha Tuhan.