cuba




every accomplishment start with the desicion to try.

cuba. usaha. seriously tiada usaha y sia-sia

apa y kita nk xkn dpt dlm satu hari

in situation. kita tulis buku. satu hari satu helai

lambat. tapi hari2 kita buat. kita xgive up.

1bulan. kita dah tulis separuh buku. masa tu baru kita nampak.

usaha kita yang sikit tu rupa nya dah makin byk

kalau dah usaha tapi kita tak dapat

mungkin itu is the other road, y buat kita dpt sesuatu y more better 

 
atleast kita cuba? bersungguh. so that kita x regret in future :)
 
 
 
 
 
p/s : lama sangat tak sentuh blog ni. y selama ni tadah emosi frust aku dedulu. hehe. sekarang? life just being smooth.  ada yang bagus ada yang tak bagus. well, it is life actually. cuba tolak tepi apa yang kurang penting. and be positive. selalu nya aku tulis blog when im in sad. sedih ke skrg? sikit.sedih konon lempang kang. haha. padahal mase tgh study sebok bising2 bila laaaaa nak abis study. letih dah. tapi sedih pulak bila dh abes blaja ni. nak mula a new phase in life. this is the last day, in uitm. alhamdulillah. dah selesai degree. waiting for final examination result. waiting for convocation. and now officially penganggur hopefully cepat la dapat keje  ;p