LIFETIME THESIS COMPLETE - END UP



its has been too long that im not writing in here
but please, tolong jangan baca if akhir nya tak dapat terima

perasaan yang ada simpan kemas-kemas dari sesiapa
bcoz im choosing not to hurt anybody
sebab sometimes, apa yang kita rasa tu dah tak penting
apa yang lebih penting is apa y orang around us rasa
the last place , was the first place of our meeting


Takdir? 


Its seem to be like that..


Its time to stop of everything
Its time to realize where we have been stand
Its time untuk hati terima apa yang akal dah lama faham
Its time to stop all this writing


Dont worry..
We will forget each other eyes soon
We will forget all the hurt soon
Because we have been trying so hard to be here

Kita doakan yang baik-baik untuk semua


Amin :)


10september2015
Lifetime thesis complete
End up

gua dah konvo




darah uitm yang mengalir dalam jiwa

baru ada mood and masa nak typing kt sini.. gua dah konvo beb. hahaa.. alhamdulillah for this 2 years and half pejam celik 18hb may 2015 officially degree holder.. banyak benda dah berubah.. dah tak dapat g kelas dgn kawan-kawan. dah xdapat cuci mata sana sini tgk junior senior. its not the only things y berubah. byk sangat.. kadang perubahan tu sikit sebanyak buat aku rasa sedih.  haha. damn. 


lepas ni nak sambung ke master ke phd ke... nak tunang? bila nak kawin? wait, take a break.. penat aku nk jawab soalan-soalan mcm ni. haha. beb. tipu kata otak tak fikir, but hati kata nanti dulu. letak la orang baik macam mana sekali pun depan mata, kalau hati kita kata nanti, then wait lah. my prinsip, biar lah org nak kata apa. we know ourself better. true?


for now busy for working.. but looking for other suitable job. for this mean time gain experience dulu. the bad part is bila balik keja penat xsempat and tak larat pun nak jengah vacancy.. tapi jengah facebook insta bagai larat pulak, ngee...


so far everything is ok. tempat kje. people surrounding. hidup ni full of suprise. kadang-kadang hati jadi rasa happy, tapi rasa blurr jgk at the same time. mixed feeling y celaka bahasa kasar nya, xtau nak cakap perasaan tu. haha.



aku nak tulis. tapi aku tak boleh tulis ~

kenapa break up?





"if still sayang, kenapa break up?"


tak suka panjang cerita. dia begitu. dia begini.


jawab satu je.


sambil senyum.


"jodoh bukan dengan dia"

cuba




every accomplishment start with the desicion to try.

cuba. usaha. seriously tiada usaha y sia-sia

apa y kita nk xkn dpt dlm satu hari

in situation. kita tulis buku. satu hari satu helai

lambat. tapi hari2 kita buat. kita xgive up.

1bulan. kita dah tulis separuh buku. masa tu baru kita nampak.

usaha kita yang sikit tu rupa nya dah makin byk

kalau dah usaha tapi kita tak dapat

mungkin itu is the other road, y buat kita dpt sesuatu y more better 

 
atleast kita cuba? bersungguh. so that kita x regret in future :)
 
 
 
 
 
p/s : lama sangat tak sentuh blog ni. y selama ni tadah emosi frust aku dedulu. hehe. sekarang? life just being smooth.  ada yang bagus ada yang tak bagus. well, it is life actually. cuba tolak tepi apa yang kurang penting. and be positive. selalu nya aku tulis blog when im in sad. sedih ke skrg? sikit.sedih konon lempang kang. haha. padahal mase tgh study sebok bising2 bila laaaaa nak abis study. letih dah. tapi sedih pulak bila dh abes blaja ni. nak mula a new phase in life. this is the last day, in uitm. alhamdulillah. dah selesai degree. waiting for final examination result. waiting for convocation. and now officially penganggur hopefully cepat la dapat keje  ;p