wordless . ingat sampai lupa


tetiba aku rasa rindu nak naik lrt dan ktm. macam dulu-dulu dengan inspirasi y hilang. ahhh, buat apa rindu nak naik lrt and ktm kalau aku boleh naek kereta honda. ayat sedapkan hati . bodoh.



ada inspirasi baru yang muncul. engineering student is hot. lagi- lagi yang pakai jaket merah oil and gas engineering. yang lalu depan aku kat cafe tadi. ok. patot la mata aku tambah rabun. 


ada pulak nanti yang marah aku cakap pasal hot stuff engineering aprroaching. aku hanya tengok tau. xbuat apa-apa. senyum pon tak. hanya puji ciptaan tuhan. ayat cliche.  jadi jangan cemburu.  

beruang gemok dan katil kampus yang jadi tempat tido aku sekarang. 

air milo 2 in 1 dalam cawan kfc. kau ingat cawan kfc ni? heh

lagu masuk dalam telinga aku. ombak rindu. kuat-kuat

coklat. buat aku bahagia, sambil hadap ratusan page lecture note

manis macam budak engin pakai baju merah tadi


aku memang suka makan. makan buat aku bahagia dan gembira.