new year?? xberjiwa


balloons, colorful, colors, fashio, girl

after keja kt spital, hadap sample patient. so release tension puas pusing jalan tar, sogo bagai, pastu banyak mkcik pakcik akak abang niaga tanya, " ni lepak sampai malam la yer? tgk bunga api g konsert best kan sambut new year, xg ke?"  

aku jawab, "tak payah nak new year sangat lah baik duduk umah, orang depan konsert orang blakang dok buat pesta seks , minum arak bagai, " fact : aku xsuka crowded n benda2 y useless, bia lah org nak kata aku xde sosial life pun. ade aku kesah?? huuu~ ok bai

1 comment

Monday, January 02, 2012 9:31:00 AM

sy pun tak suke tempat crowded..semak perut..huhuhu

Post a Comment