aku CINTA kau...tapi ko MUDA !



perempuan lebih tua?setahun boleh trime ag,if beza 2,3 tahun?
ohhh tidakkkk



apa pendapat korang tentang perkara nih? kalo dulu trend perempuan kawin dengan lelaki lebih tua. sekarang trend perempuan kawin dengan lelaki lebih muda. nape aku sebok cakap pasal boyfriend lebih muda ni. aku sebenarnye...sebenarnye...sebenarnye.. sangat takut terjebak ngan perkara nih bercinta ngn lelaki yang lebih muda. sebab ape aku cakap camtu,sebab aku ramai sgt kwn laki yang lagi muda dari aku. aku xde kwn tua,whai org yang lebih tua dri aku jemputlah kwn ngn aku huuu *sadis* bkn aku sje tau nk kwn ngn mereka y lagi muda nih

ADE SEBAB

sebabnye,uitm negeri sembilan aku tuh kan kampus baru. aku batch pertama and aku msuk u tuh lmbt sket. kirenya classmate aku sume muda setahun dari aku. aku 20 diorang 19,BELASAN TAHUN, aku PULUHAN! then bile masuk dak junior yang baru,ag la muda dari aku! n diorang nak berkawan ngn aku kan, xkan nk tolak pulak. aku confius,nti org kate ee cik ima tu tak SEDAR DIRI bercinta ngn owg lebih muda errkkk. aku tolak sb tak suke tak pe gak, tapi if tolak sb die lebih muda. so aku amatlah berhati-hati supaya aku tak jatuh cinta pada yang muda. no heart feeling ok, insya allah,aku harap takkan !





 p/s :orang tua selalu kata kalau menyanyi kat dapur nanti dapat laki tua..oleh itu aku pun melalak sumbangkn suara bile aku masak kat dapur ahhaha

11 comments

Wednesday, December 29, 2010 12:14:00 AM

omg! lelaki muda dr pmpuan? erm erm.. cm pelik je yunk! hehehehe

Wednesday, December 29, 2010 12:16:00 AM

tua ke muda ke xpenting..yg penting kita bahagia..hihihi ramai skrg pasangan laki lg muda dr perempuan..alhamdulillah bahagia..yg penting nawaitu.. =)
im following u..

jgn lupa jd follower kita :) selipartoilet.blogspot.com

Wednesday, December 29, 2010 12:33:00 AM

ohhh ima.. ni eyh psl lempoyang yg m'ggu hati ko ?
huhu... hmm, kalo betol lah kn.. aku rsa aku thu spe ! hehe

Wednesday, December 29, 2010 12:37:00 AM

boleh jer kawin dgn lelaki muda. apa salahnya salkan dia matang dan bertanggungjawab

Wednesday, December 29, 2010 1:43:00 AM

alaaa... senang2 kawan la ngan saya.. saya 21.. tua lagi kan.. hahaha

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/macam-mana-ni-ek.html

Wednesday, December 29, 2010 9:16:00 AM

tade masalah rasanya dgn yg lebih muda.
hati tu yg pnting.
sikap mungkin lebih matang.
bercinta dgn laki lebih tua tapi mcm x matang pn nk wtpe en? huuu~ T__T

Wednesday, December 29, 2010 6:08:00 PM

kalau jodoh tak kemane.. hehe :P

pasni nyanyi kuat2 skit kt dapor tu. tengok2 atuk yg masok meminang kang. XD

Thursday, December 30, 2010 6:52:00 PM

ala umur ni takde pe sgt la..yg pentg C.I.N.T.A :D

Thursday, December 30, 2010 10:43:00 PM

DIK IMA, MUDA SETAHUN DUA XTRSE SGT. LAIN LA 5-10 THN LBH MUDA. JANJI KITE SUKE AN,AN!

Saturday, January 01, 2011 1:25:00 PM

hehehe..
makanya cik ima rajin2 lah nyanyi kat dapur yup..
supaya dpt laki tua..
eleh~ tapi sekarang org da x kesah la cik ima lelaki muda daripada kita..

Sunday, January 02, 2011 2:07:00 AM

hmmmmm..no comment.mcm pelik..tp kalau da jodoh kn

Post a Comment