aku CINTA kau...tapi ko MUDA !



perempuan lebih tua?setahun boleh trime ag,if beza 2,3 tahun?
ohhh tidakkkk



apa pendapat korang tentang perkara nih? kalo dulu trend perempuan kawin dengan lelaki lebih tua. sekarang trend perempuan kawin dengan lelaki lebih muda. nape aku sebok cakap pasal boyfriend lebih muda ni. aku sebenarnye...sebenarnye...sebenarnye.. sangat takut terjebak ngan perkara nih bercinta ngn lelaki yang lebih muda. sebab ape aku cakap camtu,sebab aku ramai sgt kwn laki yang lagi muda dari aku. aku xde kwn tua,whai org yang lebih tua dri aku jemputlah kwn ngn aku huuu *sadis* bkn aku sje tau nk kwn ngn mereka y lagi muda nih

ADE SEBAB

sebabnye,uitm negeri sembilan aku tuh kan kampus baru. aku batch pertama and aku msuk u tuh lmbt sket. kirenya classmate aku sume muda setahun dari aku. aku 20 diorang 19,BELASAN TAHUN, aku PULUHAN! then bile masuk dak junior yang baru,ag la muda dari aku! n diorang nak berkawan ngn aku kan, xkan nk tolak pulak. aku confius,nti org kate ee cik ima tu tak SEDAR DIRI bercinta ngn owg lebih muda errkkk. aku tolak sb tak suke tak pe gak, tapi if tolak sb die lebih muda. so aku amatlah berhati-hati supaya aku tak jatuh cinta pada yang muda. no heart feeling ok, insya allah,aku harap takkan !





 p/s :orang tua selalu kata kalau menyanyi kat dapur nanti dapat laki tua..oleh itu aku pun melalak sumbangkn suara bile aku masak kat dapur ahhaha