saya single - LELAKI PENIPU . heh ~



"awak, awak single?saye single" 



hohoo inilah antara ayat-ayat buaya tembaga dan buaya darat,segala buaya lah..heheh...opss lelaki jangan marah tau,aku ckp y buaya je y xbuaye xterasa kan? kenapa aku wat post kali ni,bukan aku anti lelaki ok tapi hakikat lelaki mmg camtu kot.. agree? 


LELAKI ADE GF 

saya xhensem,sape la nak saye ni,awk nak saye : ecece cik abg,muke kau kalah edward cullen tau cakap tak hensem heheh..jarang la lelaki nak mengaku die ade awek,ag2 bile ngn perempuan..kalau boleh nak sorok habis,nape ye?ke sebab nak pasang banyak,ke sebab takut saham jatuh?..eh main saham lak an :)


LELAKI ADE GF + MATA DUITAN 

u are rich? im single!! : ha amek kau,sekarang kan banyak kes2 anak ikan,maksud aku yang jadi bf pade datin-datin anak dato segala..nampak duit je kau terus single..perghhh..sian awek kau..if nak kaye blaja la betol,kerja sungguh-sungguh.dapat duit dari hasil titik peluh sendiri kan satu kepuasan..tapi ade gak yang nak duet ikot jalan mudah heheh :)


LELAKI ADE GF + MATA KERANJANG 

u are hot, im single !! : ni lagi satu,awek dah cukup cantik nak lagi cantik..ni name nye xbersyukur nak lagi yang lebih baik,kecantikan tu tak kemana..nanti dah tua berkedut jugak..kadang bile tengah date ngn awek pun sempat ag pandang perempaun kiri kanan depan belakang...ni la lelaki..opsss...


LELAKI ADE GF +  MENGAKU ADE GF 

saya dah ade gf,awak jgn ngorat saye : wah ayat macam perasan lak an org nak ngorat die..hehe..tapi itu la yang sebaik nya..even klo betol la perempuan tu suke ko n kecewa la bile ko cakap cenggitu aku percaye,sure die respect kau..jujur tu kan penting..xperlu la nak menipu yang ko tu single mingle sedangkan awek ade 2 3 4..tau la lelaki boleh kawin 4..hoho..

if lelaki yang ade awek ngaku single ok la lagi..if LELAKI YANG DAH BER ISTERI??..huhu...moral of the story kalau sayangkan seseorang, cintakan seseseorang, jangan terlalu meletakkan kepercayaan. atleast kalau kecewa, masih ade ruang untuk percayakan orang lain. don’t trust too much, don’t love too much, don’t hope too much. bcause that too much can hurt so much. sebaik-baik perkara adalah tengah-tengahnya, sederhana ;)

p/S : ﮩﮩـ ﮩ\/ﮩ\/ﮩﮩ\/ﮩﮩ\/ﮩ\/ﮩﮩ\/ﮩﮩــ heartbeat work ♥ and it awesome ;)

10 comments

Monday, January 31, 2011 7:23:00 PM

kalo lelaki yg dah kawen mgaku single,,,

ermm, kita belasah dia ramai2..hohoo

Monday, January 31, 2011 7:59:00 PM

Kalau lelaki yang dah single mengaku dah ada gf?
Hah itu maknanya dia taknak pompuan tuh..hihi..

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

Monday, January 31, 2011 9:52:00 PM

leopard : suh wife die y blasah ..kihkih :D

Monday, January 31, 2011 9:57:00 PM

kizz : a ahh kan,spe ush pmpuan y ngorat laki kihkih..

Tuesday, February 01, 2011 11:41:00 AM

laki yg da gf ok lg..yg da berbini tu yg susah..
bhya ooo

Tuesday, February 01, 2011 12:25:00 PM

matun : lelaki mmg bahaye...buaya tuh! :D

Sunday, March 06, 2011 3:30:00 AM

eh betol la, saya kalu ade awek saya tak cakap saya single tapi saya tak cakap apa-apa. hahahaha. ermm skrg ni mmg single so ckap leh la ckp i'm single kan??? kui3

Sunday, March 06, 2011 9:04:00 AM

r-5 : ha tu lelaki..alasan knon i have said nothing,,ngee...eh yeke single?..xbole dipercayai..kihkih.. :D

Sunday, March 18, 2012 12:31:00 AM

hahahaha..tapi tak sume laki2 camtu kan.tapi memang ramai la.tak dapat dinafikan.aiyoo

Sunday, March 18, 2012 2:07:00 AM

yesss.. tak dapat dinafikan XD hahah

Post a Comment