pasti DIA tau yang terbaik


this is for u, just luahan hati yang ma sendiri tak boleh nak luah, ma nak sematkan memori kat sini, ma tak lupa dan takkan pernah lupa. 22/01/2011 the day that ma find the answer why.. should im happy or should i cry..and  i have done both the day we meet.. sedih dalam gembira..why its being like this, let it be secret..walau permulaan yang tak brape ok...the one thing that i relizes is,ma happy dengan ez yang ade depan mata ma.. walaupun ma airmata jatuh at the first,ma tak tau npe terlalu mudah ma menangis sebab ez..bila ez kte ez da gerak balik, masa tu memang dah tak terluah pe ma ase..sedih.. kecewa..



but when i see u walk and came to me, sit besides of me... hati ni..rasa sgt lega.. dan airmata tu ma happy sebab ez tak balik lagi..before this, ma mengaku,pretends like i dont care bout u anymore, pretend like i dont love u anymore, pretend like i have no feeling about what was happen to us.. prentend yang ma tak kecewa langsung dengan putusnya hubungan kita. terlalu banyak berpura-pura dalam hidup ma..im trying to be with someone else, be frens with someone else but the reality is i cant lie to myself..i just wacthing u i can't even say a short farewell, u hold on to my icy hand.

dari awal ma naik bas,ma tak lepas pandang dari ez until its moving n i dont see u anymore, its feel like ma da ilang sesuatu,but im happy to see u your face kat celah2 bas tu.. hanya Allah yang tahu betapa sebaknya hati ma bila ez hilang dari pandangan ma..



this song dedicated for u, the same feeling that i feel for u.. thanks for the suprise..bebear yang comel..peneman ma hari-hari sekarang. bila ma terlalu rindu ez,i will hug it tightly..atleast ma ade tanda kenangan kita..bukan perpisahan yang ma nak, its just i said if maybe we are not fated to be together..ma sayang ez, terlalu sayang... tapi its hurt us a lot kan,dari dulu sampai sekarang..luahan hati ez..


"ez xberharap sgt,tapi akan terus berharap"


ma tak tau sejauh mana keikhlasan kata-kata ez, but kata-kata ez sama apa yang ada dalam hati ma.. kita dah pernah cuba sekali,but i dont have the strenght to give us second chance.. maaf sebab dulu ma terlalu cepat mengalah, tak pertahankan hak ma,even tak sikit pun cuba untuk dapatkan apa yang ma nak, ma tahu silap disitu.. but past is past, i dont wanna look back..ez pun mesti macam tu bukan?..maybe in future or maybe not,we will be together.. yang diatas tau apa yang terbaik untuk kita, its have own reason why all of this happen to us, its have a own reason why kita bercinta dan berpisah.. masa ma nak balik, at the bus,mesej yang ma tunjuk dari tingkap actually ma tulis "i love u" but ma padam dan gantikan dengan "i miss u" because of status kita yang jauh berbeza dari dulu.. this is will the last ma cakap tentang hati antara kita..biarlah ez n ma tau ape yang ade dalam hati masing-masing..dan takkan ada persoalan lagi selepas ni..